We are Rhythm!

Van house tot latin, pop tot funk, soul tot disco, Mister Jukebox weet het juiste ritme te slaan voor een swingende en energieke show.

We are Rhythm!

Erg blij met de aanschaf van de nieuwe Latin Percussion Conga’s als uitbreiding op de percussie-set! Nog meer energieke ritmes, energieke uitstraling en energieke muziek, live in the mix. Laat je verrassen door deze unieke mix van elektronische muziek en live performance.

Als percussionist speelt Mister Jukebox gedurende het optreden in meerdere sessies mee met de muziek. Van house tot latin, pop tot funk, soul tot disco, Mister Jukebox weet het juiste ritme te slaan voor een swingende en energieke show. De percussie-set komt standaard met het pakket! Binnenkort ook op jullie bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest?

Reactie schrijven

Commentaren: 0