Rock My Wedding

A great party starts with a great DJ

Dé DJ vinden die perfect past bij jullie huwelijk. Een niet altijd even gemakkelijke mijlpaal binnen jullie feestplanning. Echter ... ' A great party starts with a great DJ ' Maar hoe kies je nu een geschikte dj?

 

Hoe vinden we nu de juiste DJ voor ons huwelijk?

Het klinkt misschien cliché, maar zoals dat gaat bij alle andere huwelijksleveranciers moet er een 'klik' zijn. Het is belangrijk je goed te voelen bij elke keuze die je maakt. Het gaat tenslotte om de misschien wel belangrijkste dag ik je leven. 

 

Vriendenprijsje of vakmanschap? 

Een mogelijke 'fout' die wel elke professional te horen krijgt bij de beslissing van het bruidspaar als het om een dj gaat is dat men gekozen heeft voor een 'bevriende dj'. Het kan een heel goede of een heel misrekende keuze zijn. Natuurlijk speelt de 'gunfactor' of het 'vriendenprijsje' hier zeker een grote rol. Wat belangrijker is, is om naar de expertise en vakkennis te kijken van de persoon in kwestie. Te vaak wordt een leverancier uitgekozen omdat 'hij/zij de goedkoopste is'. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat de duurste dj, persé de beste dj zal zijn. Maar je voelt én hoort toch echt wel een verschil tussen een uitgave van € 300,00 en een uitgave van € 800,00.

 

Vraag ook eens naar het materiaal van de dj. Wat heeft hij zelf ter beschikking en wat dien je eventueel nog bij te huren bij een externe firma? Als een DJ al het materiaal zelf heeft en het is in zijn prijs inbegrepen kan je heel wat geld besparen. 

 

Muziekbibliotheek

Een uitgebreide muziekbibliotheek is een ook must voor elke professionele dj, én hij moet up to date zijn. Idealiter heeft de dj zijn tijdloze klassiekers mee én hedendaagse hits en verder alles wat er tussenin zit natuurlijk. De muziekbibliotheek van Mister Jukebox is vrijwel onbeperkt. Ideaal dus voor speciale aanvragen en verzoekjes!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0