Wat doet een Zanger & DJ in Coronatijd?

Uiteraard ging de agenda letterlijk in een keer van vol naar leeg tot 1 juni, maar stilzitten doen wij allesbehalve: wij vervelen ons nog niet en gebruiken deze tijd om de show op allerlei punten te verbeteren. Zo hebben wij onlangs een compleet nieuwe DJ Booth aangeschaft inclusief prachtige LED Bar verlichting waarmee de DJ Booth aan elke sfeer, elk thema, of elke locatie kan worden aangepast. De set-up is verder uitgebreid met een Arturia Drumbrute drumsynthesizer. De Playlist wordt in elk genre en stijl aangevuld en geüpdate en wij beschikken nu over extra tijd om op zoek te gaan naar nog meer prachtige pareltjes uit de hitgeschiedenis en het maken van nieuwe partymixen. Alle apparatuur en bekabeling wordt op dit moment nagelopen en waar nodig vervangen. Wij hopen dat wij na deze moeilijke tijd weer volop aan het werk kunnen en wij moedigen mensen aan om te blijven boeken, zodat we straks weer voor de volle 200 procent uw gasten kunnen vermaken. U kunt Zanger & DJ Mister Jukebox gewoon boeken voor uw feest of evenement, mocht deze datum door latere maatregelen van de Rijksoverheid niet lukken dan kunnen we deze datum uiteraard kosteloos verzetten.

Voor nu: blijf positief, zorg goed voor jezelf & je naasten en hopelijk tot snel!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0