05. april 2020
Wat doet een Zanger & DJ in Coronatijd? Uiteraard ging de agenda letterlijk in een keer van vol naar leeg tot 1 juni, maar stilzitten doen wij allesbehalve: wij vervelen ons nog niet en gebruiken deze tijd om de show op allerlei punten te verbeteren....

07. februari 2020
Leuke stukjes doen op een feestavond; sommige mensen schudden een leuk optreden zo uit hun mouwen en improviseren er lustig op los, terwijl anderen maar niet op ‘n leuk idee kunnen komen en met knikkende knieën voor het publiek staan. In dit blog-artikel staan de meest leuke, grappige maar ook eenvoudig voor te bereiden en uit te voeren stukjes die voor een onvergetelijke avond kunnen zorgen!

20. maart 2019
Dé DJ vinden die perfect past bij jullie huwelijk.

12. januari 2019
Wanneer ben je een goede DJ?

20. december 2018
Je kent het wel. Je staat op een bruiloft-receptie en opeens wordt er een A4’tje in je handen gedrukt. Ah, een tante heeft een eigen tekst geschreven op de melodie van ‘Het is een nacht’. Hartstikke leuk natuurlijk, maar misschien wil jij het bruidspaar een nog unieker cadeau geven. Bijvoorbeeld een persoonlijk nummer, helemaal door jou gemaakt.

09. december 2018
Minder hypothetisch dan de relativiteitstheorie van Albert Einstein, heeft het reizen door de tijd aan de hand van muziek zich al bewezen. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: bij het horen van een mooi deuntje van vroeger word je ineens overspoeld door herinneringen. Of het nu te maken heeft met een speciaal mooi, triest of onschuldig moment maakt niet uit, gezichten, plaatsen, geluiden en zelfs geuren staan je weer glashelder voor de geest.

22. november 2018
Uitbreiding percussie-set met Latin Percussion Conga's

21. november 2018
Wegens succes dit jaar weer optreden voor Shell :)

25. oktober 2018
Zing! Het is goed voor je (ook al kun je het niet).