Bruiloft DJ & Zanger

De perfecte sfeer op de dansvloer! 

 
Je viert samen met vrienden en familie jullie liefde met een knallend feest. Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show zorgt graag voor de perfecte sfeer op de dansvloer. Ben je op zoek naar een leuke bruiloft DJ en zanger voor jouw huwelijksfeest? Dan haal je met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show het beste in huis.

we bring the music, you bring the people

De mooiste muziek op uw mooiste dag!

De mooiste muziek op uw mooiste dag, tot in de puntjes verzorgd met muziek in elk genre en in elke stijl. Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show is een betaalbare act, met shows voor elke trouwerij en huwelijksfeest. Zingende DJ; Met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show kies je voor voor een allround bruiloft dj en/of zanger met een jarenlange ervaring in de bruiloft branche.

Voorproefje van de live gezongen nummers op

Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & DJ  Lees echte reviews  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact Veilig boeken ✓ Door heel Nederland!

Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

Party Fotograaf

Tastbare herinneringen aan een supergezellig trouwfeest?
Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

 

‘Foto’s zeggen meer dan duizend woorden’. Het klinkt cliché, maar in veel gevallen is het zeker waar. Wil je de feestavond of evenement door een professionele fotograaf vast laten leggen? Onze Party Fotograaf is ca. 3 uur op uw feest aanwezig.

 

De mooiste foto's worden voor u uitgezocht, uitgesneden en voorzien van een fraai kader. De foto's worden binnen 1 week na het feest in hoge kwaliteit digitaal opgeleverd. 

 

Prijs Party Fotograaf i.c.m.
optreden 
Apollo Mega Drive In Show € 199,- euro


The Perfect Wedding. Met goede muziek, ‘n leuke sfeer en de allerlekkerste hits van toen & nu. Met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show haalt u een avondje top entertainment in huis!  | Bruiloft DJ Huren - bel 06-23877230


Wat vinden anderen van Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show?

 

Gerald en Erica van Schoorl - Vuren 

Wij hebben eind oktober een fantastische bruiloft gehad met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show. Erg relaxed allemaal en zij weten hoe je een feestje moeten bouwen. Top!

 

Lees meer reviews … 

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show:


 Is nauw betrokken bij uw trouwfeest

 Stemt de muziek af op uw wensen

 Uitsluitend de beste apparatuur

 Is stipt, werkt netjes en verzorgd

 Altijd stijlvol gekleed

 Treedt op door héél Nederland!

 

 

Wij verzorgen shows in heel Nederland!

 

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show heeft voor iedere bruiloft een geschikte bruiloft disco show, drive-in show en/of trouw dj. Wij verzorgen bruiloften in heel Nederland. Bent u dus op zoek naar een ervaren en betaalbare drive-in show of zingende dj voor uw bruiloft? Dan bent u bij Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show aan het juiste adres! Veel bruidsparen zagen met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show als hun bruiloft zanger en dj een wens in vervulling gaan en beoordeelde de show dan ook gemiddeld met een 9,4! 

Bruiloft DJ huren? Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show is absoluut dé specialist!