Neem contact met ons op

Zanger en DJ Mister Jukebox

Wilt u Zanger & DJ Mister Jukebox boeken of heeft u een vraag? Maak gerust gebruik van onderstaand contactformulier en wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Of bel voor meer informatie 06-23877230.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Binnen 12 uur krijgt u van ons een reactie. Heeft u geen reactie ontvangen? Controleer dan uw spam folder.  Toch iets misgegaan? Laat het ons weten!


Voor vragen, meer informatie, specifieke wensen, boekingen of een vrijblijvende offerte kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06-23877230


Algemene Verordening Gegevensbescherming
Vanaf  25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Door de invoering van de AVG verandert er ook voor u als klant het één en ander. Zo hebben we onze Privacyverklaring aangepast. Ook is het voortaan gemakkelijker om uw instellingen te beheren. Natuurlijk is uw privacy voor ons net zo belangrijk als voor u en gaan we zorgvuldig met uw gegevens om. Wij willen u dan ook verzoeken om bij het versturen van berichten de checkbox 'De privacyverklaring is van toepassing' aan te vinken ter goedkeuring. Net als voorheen, kunt u er ook straks op rekenen dat uw gegevens bij Mister Jukebox altijd veilig zijn. Als er alsnog vragen m.b.t. uw privacy, bel of mail gerust! 

Met Zanger & DJ Mister Jukebox haalt u een avondje top entertainment in huis!