Dance Classics Party

Zanger en DJ Mister Jukebox
Mister Jukebox Dance Classics Party - Back to the 70's, 80's & 90's

Helemaal uit je glitterbol!

Een avondje helemaal uit je glitterbol met muziek als Saturday Night Fever, Relight My Fire, Blame It On The Boogie, Le Freak, Funkytown, Paradise By The Dashboard Light en Boogie Wonderland. Lekker uit je dak met vette soul hits & funky muziek. Dancing The Night Away met Aretha Franklin, The Tramps, Grease, Wham!, Doe Maar en nog vele andere grote hits uit de jaren '70, '80 en '90.

we bring the music, you bring the people

Welke herinneringen ga jij ophalen?

Bij de Disco Dance Classics Party hoor je de lekkerste en de meest vette hits uit de 70′s, 80′s & 90′s en Mister Jukebox zingt tijdens de show de grootste popklassiekers live! Welke herinneringen ga jij ophalen?

 

Met een waanzinnige liveshow vol interactie, special effects, blacklight, rookmachines en een overweldigende licht- en lasershow, beleef je samen met Zanger & DJ Mister Jukebox een wilde achtbaanrit door de jaren 70, 80 & 90 die je naar adem zal doen snakken!

De allerlekkerste hits en de beste dance classics op jou feest

De Beste Dance Classics!
Mister Jukebox weet precies wat hij moet draaien zodat jij urenlang op de dansvloer kunt staan en iedereen zich kan uitleven met de allerbeste hits! Herleef de sensationele sfeer uit de jaren 70, 80 & 90 opnieuw tijdens deze waanzinnige show.

Wil je alvast een voorproefje van de live gezongen nummers? Dat kan op YouTube.

Luister naar zanger Mister Jukebox op YouTube
Wat u van ons kunt verwachten

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


 Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & Feest DJ  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact  Veilig boeken ✓ Door heel Nederland

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

DANCE CLASSICS PARTY - 70's, 80's, 90's Revival!