Feesten & Evenementen

Zanger en DJ Mister Jukebox

Binnenkort een leuk feest of evenement organiseren?

 

Wij zijn in staat om jullie feest, bijeenkomst, presentatie, jubileum of evenement tot in perfectie te verzorgen! Geen verrassingen achteraf en op een persoonlijke manier. Met passie & vakmanschap organiseren we voor u graag de mooiste momenten en de allerbeste herinneringen!

Al meer dan 20 jaar verzorgt Mister Jukebox bijzondere shows, waar ook in Nederland. Jaarlijks organiseren we vele spraakmakende feesten & evenementen door heel Nederland en nemen we u alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw feest of evenement een doorslaand succes wordt! 


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u met plezier te woord en geven u graag advies!
 

Bel 06-23877230 of mail naar misterjukebox@outlook.com

Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden hoe we de WOW factor van uw feest of evenement kunnen creëren? Neem contact op voor inspiratie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

Ruim 20 jaar ervaring  Direct contact Veilig boeken ✓ Door heel Nederland!

Binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid? Onze checklist en een overzicht met handige tips helpt je bij de organisatie van je feest!

Al meer dan 20 jaar verzorgt Mister Jukebox bijzondere shows, waar ook in Nederland