Handige tips

Zanger en DJ Mister Jukebox

Bent u bezig met de organisatie van een feest of evenement maar lukt het u niet om door het vele aanbod aan entertainment een juiste keuze te maken? Voor veel mensen is het niet een dagelijkse bezigheid om een artiest of band te boeken. Wij hebben een aantal handige tips voor het boeken van entertainment en artiesten voor u op een rijtje gezet.


Wij spreken geregeld mensen die door de bomen het bos niet meer zien. Al het harde werken en tijd die ze in het organiseren van een evenement hebben gestoken, en uiteindelijk toch niet het beoogde resultaat halen, door het gedoe met entertainment. Wij hopen dat wij u van dienst kunnen zijn met de volgende tips voor het boeken van entertainment en artiesten voor een geslaagd feest of evenement.

 

5 Gouden tips voor het boeken van een zanger, band of feestelijk entertainment

 

1. Wat & hoe?

Voor u met zoeken naar het juiste entertainment begint, bedenk aan welke eisen het entertainment moet voldoen. Denk hierbij niet alleen aan het soort entertainment of het repertoire van de artiest of de band. Maar denk ook na over het beschikbare budget en de locatie waar het feest plaats moet gaan vinden. Wilt u de gehele avond entertainment of artiesten op uw feest of is enkel een ontvangst act, een solo act, of slotact voldoende?

 

2. Goedkoop is vaak duurkoop.

Prijzen artiesten, entertainers en zangers lopen enorm uiteen. Artiesten die zich voor een super scherpe prijs aanbieden moeten bezuinigen op o.a. apparatuur, instrumentarium, kleding etc. Goede apparatuur en goede instrumenten zijn echter absoluut noodzakelijk om verzekerd te zijn van een kwalitatief goede show. Goedkoop een artiest boeken kan dus een goede optie lijken maar dit leidt zelden tot een groot succes. Baseer uw keuze dus nooit alleen maar op prijs. Maar zorg ervoor dat u een artiest, entertainer of band selecteert waarmee de juiste doelstelling kan worden behaald. Als u weet welke artiest u zoekt, kunt u hem of haar steeds vaker ook zelf vinden. Google de naam van de betreffende artiest, zoek op Facebook of Twitter en neem direct persoonlijk contact op. Voordeel daarvan is dat de artiest u zelf kan uitleggen wat zijn of haar bijdrage aan het feest of evenement is. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de prestaties van de artiest of entertainers. Bekijk YouTube films en vraag ook naar de agenda mogelijkheden van de betreffende artiest en ga vooraf een optreden bekijken.

 

3. Populaire artiesten zijn meestal snel volgeboekt
Entertainment voor een bruiloft,- een leuke zanger voor een feestje,- een feest act als topper op uw bedrijfsfeest of jubileum - entertainment en artiesten hebben een bepalende invloed op het slagen van uw feest of evenement. Neem dus uitgebreid de tijd om een keuze te maken. Wacht echter niet tot het laatste moment met het boeken of reserveren van een artiest. Populaire artiesten zijn meestal snel volgeboekt.

 

4. Leg alle afspraken vooraf vast
Check of de artiest zijn eigen licht en geluid meeneemt, of anderen er gebruik van mogen maken en welke kosten daarvoor worden berekend. Leg alle afspraken vooraf vast in een productie overeenkomst.

 

5. Rechtstreeks boeken is altijd in uw voordeel

Rechtstreeks boeken - zonder tussenkomst van een artiesten of evenementenbureau - is altijd in uw voordeel. Mister Jukebox rekent geen commissie en werkelijk alles kan 1-op-1 worden besproken, vooraf. Van geluidsapparatuur tot betaalmethode, en van repertoire tot de indeling van de avond. Zo bent u ervan verzekert dat uw feest ook echt een happening wordt. 

 

Mister Jukebox - een betaalbare show voor ieder publiek & elk budget. 

 

Allround Zanger & DJ

Professioneel geluid & licht

100% dans- & feest garantie

Goede prijzen

Leuk voor elk feest

Super Goed Geregeld! Alle shows zijn standaard inclusief een schitterend decor en een professionele geluidsinstallatie