Klanten vertellen

Zanger en DJ Mister Jukebox

Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?
(klanten beoordelen Mister Jukebox gemiddeld met een 9,4!)


Mellanie van Zuijlen - Lopik d.d. 04-01-2020

Waardering: 10

 

"We hebben het echt fantastisch gehad"

Beste David, Wij willen u hartelijk danken voor zaterdagavond. We hebben het echt fantastisch gehad en de gasten waren ook erg tevreden.


Gemert de Boules - Gemert d.d. 26-10-2019
Waardering: 8

“Top avond gehad”

Top avond gehad met lekkere muziek. Onze leden hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Succes verder met jullie show!


Reactie van Mister Jukebox
:

Beste Andrea, Bedankt voor het invullen van jouw evaluatie. Wat fijn om te horen dat jullie leden hebben genoten. Wij ook :-)! Wij hopen jullie snel weer terug te zien op een volgend feest! Bedankt voor de perfecte begeleiding, hapjes & drankjes.


Jan en Annie - Wageningen d.d. 19-10-2019
Waardering: 10

“Super avond gehad”

Voor ons 60 jarig Huwelijk hebben wij een fantastische avond gehad. De muziek was voor ieder wat wils van jong tot oud.


Reactie van Mister Jukebox
:

Beste Jan & Annie. Bedankt voor deze mooie recensie! Goed om te lezen dat jullie een fantastische avond hebben beleefd en dat jullie hebben genoten van de muziek. Hopelijk is het inmiddels gelukt om de foto's te downloaden en zullen jullie nog vaak terugdenken aan deze mooie avond. Veel geluk gewenst voor de komende jaren! Bedankt dat we erbij mochten zijn en wie weet tot een volgend feest.


Wilma Duijf - Zoetermeer d.d. 07-09-2019
Waardering: 10

“super gezellige avond”

Ondanks late aankomst wat een beetje rommelig werd voor ons maar ook voor jullie hebben wij een super gezellige avond gehad. Fijn van de extra persoonlijke noot. Familie en vrienden waren zeer te spreken over jullie optreden en houden jullie in hun achterhoofd voor een eventueel feest. Super bedankt en graag tot ziens!


Yvonne Moed - Arnhem d.d. 31-08-2019
Waardering: 9

“Gewoon een goeie DJ!”

Bedankt voor de gezellige avond, ondanks dat niet alle verzoekjes konden worden waar gemaakt, zijn zowel ik als mijn familie zeer tevreden! De muziek was lekker afwisselend en het einde was spetterend!!


Marjon - Zevenhuizen d.d. 30-08-2019
Waardering: 10

“Bedankt!”

Wij hebben een fantastische avond gehad. Helemaal top. Dank je wel.


B. Lee - Zuid-Holland d.d. 17-08-2019
Waardering: 10

“Echt top zanger en dj”

Mister Jukebox echt een aanbeveling luisteren goed naar je wensen wij hebben. Echt een top avond gehad.

Reactie van Mister Jukebox:

Dag Brigina & Kees! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten. Het was een geweldig leuk feest op een zeer bijzonder locatie. Inmiddels zijn we weer hooi-vrij :) Graag tot een volgende gelegenheid! Met feestelijke groeten, Mister Jukebox.


Geertruida (Sarah party) - Almelo d.d. 03-08-2019
Waardering: 10

“Supergoed”

Hallo Mister Jukebox, David, gisteravond op mijn Sarah party heel erg genoten van het supergoede optreden! En dan spreek ik ook namens al mijn gasten en de mensen van het zalencentrum. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt! En iedereen was vol lof zowel op facebook, what's app, enz.... Heel erg bedankt!

 

Reactie van Mister Jukebox:

Erg leuk om te horen Geertruida! Het was een erg gezellig feest met zeer leuke gasten :) Graag tot een volgend feest! Met feestelijke groeten uit Brabant, Mister Jukebox.


Lowi Braas - De Goorn d.d. 12-04-2019
Waardering: 10

De avond is voor ons fantastisch geweest!

Hoi Mister Jukebox / David! Nog ontzettend bedankt voor je muzikale bijdrage op onze bruiloft. We hebben veel leuke reacties gehad en de dansvoer is niet leeg geweest. De avond is voor ons fantastisch geweest! Groetjes, Lowi & Christel.


Voleem - Eemnes d.d. 13-04-2019
Waardering: 9

Topfeest

Super bedankt voor het draaien op ons eindfeest van volleybal vereniging Voleem. Was een topfeest,dank daarvoor!


Danny de Graaf (Voetbalvereniging Amsvorde) d.d. 08-03-2019
Waardering: 10

Complimenten hoe je er een heel gezellig feest van hebt gemaakt

Hallo David & Dustin, Doordat ik afgelopen vrijdag iets voor het einde weg moest ben ik er helaas niet aan toegekomen om je even persoonlijk te bedanken. Ik heb tijdens het feest en ook de dagen na het feest vele complimenten ontvangen over de avond en de muzikale invulling. Complimenten hoe je er een heel gezellig feest van hebt gemaakt en leuk inspeelde op het publiek, dit werd goed gewaardeerd! Succes met je optredens en wellicht tot in de toekomst.

Groet Danny (Voetbalvereniging Amsvorde).


Bram en Yvonne - Rotterdam d.d. 02-03-2019
Waardering: 10

Een 10 van ons!

Zaterdag 2-3-2019 was Mister Jukebox in Rotterdam met hun professionele installatie. De mensen gingen allemaal uit hun dak en vonden het geweldig. Voor iedereen wat wils, van latin tot Hollands en van disco naar hakken.Geen wanklank gehoord ! Volgende keer weer Mister Jukebox voor ons . Geen afscheid kunnen nemen wegens op ruimen van de zaal . Een 10 van ons .

 

Reactie van Mister Jukebox:
Beste Yvonne & Bram. Bedankt voor je lovende woorden. Het was inderdaad een super geslaagd feest! Ook jullie stukjes hebben hier zeker aan bijgedragen (Elvis is still alive !!). Ik wens jullie allemaal veel succes in de toekomst & graag tot ziens!


Monique Meijer-van Knijff - Utrecht d.d. 16-02-2019
Waardering: 10

Super dj, zanger en entertainer voor elk feest

Zaterdag 16-02-2019 heb jij het verrassingsfeest voor mijn man perfect compleet gemaakt. Ik heb alleen maar mooie complimenten gehoord over de fijne muziek en opmerkingen als: tjeetje wat een goede dj, goede entertainer en goede muziek? Dank je wel, ook namens Ton.

 

Reactie van Mister Jukebox:
Beste Monique & Ton. Het was een memorabele avond en een mooi verrassingsfeest voor Ton. Fijn dat jullie allemaal hebben genoten van het optreden. Het was een erg leuk feest waar ik nog vaak met plezier aan terug zal denken. De foto's gaven ook een mooi beeld van de sfeer. Graag tot ziens!


VDNS Venlo (Frank Sonnemans) - Venlo d.d. 25-08-2018
Waardering: 10

feest waar we plezierig op terugkijken

De avond was top verlopen. Heb volop positieve reacties ontvangen over de muziek/geluid en lichtshow. De nummers afwisselend met oudere hits van onze jongere jaren was prima samengesteld en opgebouwd. Wil je bij deze erg bedanken dat je tot 3.00 uur bent doorgegaan. Tevens wil ik nog de fotograaf hierbij bedanken. Was op tijd bij gelegenheden waar op dat moment ook een fotograaf nodig was. Felicitaties van genodigden / voorgedragen stukjes, liep genoeg rond. Kortom belangrijk geweest voor ons feest waar we plezierig op terugkijken.


Koert Vullings - Lelystad d.d. 26-01-2019
Waardering: 10

Top Show!

Top Show! Goeie opbouw van de feestavond en echt alles zat er in. Op de juiste moment pakte je het publiek met afwisselende thema’s. Zuid Amerikaans, Feest Muziek, Dance…. Heb al veel deejay’s aan het werk gezien maar jij bent absoluut de beste! Draaien, zingen, percussie. Petje af voor jou. Helemaal top! A night to remember .


Neem gerust contact met ons op voor een overzicht met referenties


Zanger & DJ Mister Jukebox is geschikt voor elk feest en voor iedereen die een geweldige act wil boeken. Hier onder een greep uit de bedrijven die reeds gebruik maken van Mister Jukebox:

Zanger & DJ Mister Jukebox neemt je mee van hit naar hit, dwars door alle jaartallen heen met de allerbeste muziek!