Over Mister Jukebox

Zanger en DJ Mister Jukebox

Deejay met Live Zang


Binnenkort iets te vieren? Een feest organiseren voor je bruiloft, verjaardag of jubileum? Of iets bijzonders doen voor uw medewerkers? Wat voor event je ook organiseert, je wilt dat je gasten hier nog lang over na kunnen praten. Wij helpen u graag om uw dromen en ambities te realiseren.

Mister Jukebox is DJ & Zanger en combineert het draaien als deejay met live zang en verzorgd sprankelende feesten & evenementen, feesten waar iedereen van geniet, vlekkeloos en tot in de puntjes verzorgd! Dit begint al 'at the office' met een gedreven en vakkundig team; uit ervaring weten wij wat er nodig is, zowel voor- als achter de schermen. Mister Jukebox verzorgt complete drive-in shows op feesten & evenementen en  heeft alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Professionele geluids- en lichtapparatuur,- schitterende decors,- special effects etc. Het team van Mister Jukebox ondersteunt u graag bij de organisatie van uw evenement. Door onze jarenlange ervaring zijn onze mogelijkheden enorm! 


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u met plezier te woord en geven u graag advies!
 

Bel 06-23877230 of mail naar misterjukebox@outlook.com

Draaien & Zingen in elke stijl & voor elk feest!

Zanger & DJ Mister Jukebox heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het draaien & zingen van vele muziekstijlen zoals Popmuziek, Loungemuziek, House & Dance, Feest- en Dansmuziek. Daarnaast kent hij alle hit klassiekers, Dance Classics en ook de muziek van nu. Mister Jukebox verzorgt optredens in cafés, op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten & partijen. Altijd met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur!

 

Persoonlijk, bevlogen, en altijd werkend vanuit een enorme passie voor muziek. Dat zijn de basis kenmerken waarmee Zanger & Feest DJ Mister Jukebox zich al jarenlang onderscheidt. 

 

 

Wij werken uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur! 


Huurt u bij ons licht en geluid, of een complete drive-in Show, dan bezorgen wij de apparatuur en installeren wij het voor u. Van complete geluidsinstallatie tot feest- en podium verlichting. Maar ook effecten zoals laser,- rookmachines,- hazers of een volgspot. Wij werken uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur zoals: Electro Voice,- Soundcraft,- Lexicon,- DAP,- DBX,- Shure,- Showtec.

Boekingsinformatie


Duur optreden: 5 aanééngesloten uren (verlenging mogelijk)

Aantal personen inclusief crew: 2

Techniek: inclusief A-set geluid & licht

Benodigde ruimte: 4 x 3 meter (clearance / vrije hoogte min. 2.10 mtr.)

Stroom: 1 vrije stroomgroep 16 amp. / 220 volt bij het podium

Benodigde opbouwtijd: 90/120 minuten

Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & DJ  Lees echte reviews  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact Veilig boeken ✓ Door heel Nederland!

Klanten vertellen

Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Referenties Mister Jukebox & Apollo Mega Drive-in Show

 

Koert Vullings - Lelystad

Top Show! Goeie opbouw van de feestavond en echt alles zat er in. Op de juiste moment pakte je het publiek met afwisselende thema’s. Zuid Amerikaans, Feest Muziek, Dance…. Heb al veel deejay’s aan het werk gezien maar jij bent absoluut de beste! Draaien, zingen, percussie. Petje af voor jou. Helemaal top! A night to remember with lovely people in the house.

Lees meer reviews …

Zanger & DJ Mister Jukebox staat al jaren garant voor goede muziek en ‘n leuke sfeer met de lekkerste hits van toen & nu