Alles Over Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive-in Show levert hoogwaardige drive-in shows en entertainment van de allerhoogste kwaliteit voor allerlei festiviteiten en evenementen. Wij staan garant voor een fantastisch feest en een geweldige herinnering voor later.  Wij kunnen als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat. Heeft u iets te vieren, wij vieren het graag met u mee!

Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 Draaien & Zingen in elke stijl & voor elk feest!

Mister Jukebox &  Apollo Mega Drive In Show hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het draaien en zingen van vele muziekstijlen zoals loungemuziek, house, feest- en dansmuziek. Daarnaast kennen zij alle hit klassiekers en de muziek van nu. Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show draait in cafés, op bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bedrijfsfeesten en andere feesten & partijen. 

 

Persoonlijk, bevlogen, en altijd werkend vanuit passie voor muziek. Dat zijn de basis kenmerken waarmee Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show zich al jarenlang onderscheiden. 

 

 

Wij werken uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur! 


Huurt u bij ons licht en geluid, of een complete drive-in Show, dan bezorgen wij de apparatuur en installeren wij het voor u. Van complete geluidsinstallatie tot feest- en podium verlichting. Maar ook effecten zoals laser,- rookmachines,- hazers of een volgspot. Wij werken uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur zoals: Electro Voice,- Soundcraft,- Lexicon,- DAP,- DBX,- Shure,- Showtec.


Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & DJ  Lees echte reviews  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact Veilig boeken ✓ Door heel Nederland!

Wat vinden anderen van Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show?

 

Koert Vullings - Lelystad

Top Show! Goeie opbouw van de feestavond en echt alles zat er in. Op de juiste moment pakte je het publiek met afwisselende thema’s. Zuid Amerikaans, Feest Muziek, Dance…. Heb al veel deejay’s aan het werk gezien maar jij bent absoluut de beste! Draaien, zingen, percussie. Petje af voor jou. Helemaal top! A night to remember with lovely people in the house.

Lees meer reviews …

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show staat al jaren garant voor goede muziek en ‘n leuke sfeer met de lekkerste hits van toen & nu