Bedrijfsfeesten & Personeelsfeesten

Voor kleine feestjes maar ook voor feesten van 300 personen! 

 
Muziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest? Bij de organisatie van uw bedrijfsfeest is muziek zoeken een leuke maar ook lastige opgave om de juiste muziek te vinden. Belangrijk is dat u muziek huurt waar u graag naar luistert, maar dat het tegelijkertijd muziek is die uw gasten leuk vinden. Vaak is het een veilige keuze om goede allround DJ en /of zanger te boeken. Een goede dj speelt in op het publiek en kan alle genres en muzieksoorten combineren en is daarmee uitermate geschikt als DJ voor personeelsfeest of bedrijfsfeest. 

 

Door het uitgebreide repertoire, bestaande uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste hits uit de top 40,  kan Mister Jukebox & Apollo Drive In Show iedereen op uw bedrijfsfeest bekoren en op de dansvloer trekken, van jong tot oud.

 

Met Mister Jukebox & Apollo Drive In Show kunt u voordelig een bedrijfsfeest, receptie of personeelsfeest organiseren. Wij beschikken over uitstekende apparatuur voor licht en geluid, geschikt voor kleine feestjes maar ook voor feesten van 300 personen. Daarmee toveren wij jullie kantoor of feestlocatie eenvoudig om een tot een ware discotheek. 

 

we bring the music, you bring the people

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show:


Is nauw betrokken bij uw bedrijfsfeest

Stemt de muziek af op uw wensen

 Uitsluitend de beste apparatuur

Is stipt, werkt netjes en verzorgd

 Altijd stijlvol gekleed

Treedt op door héél Nederland!

 

 

Wij verzorgen shows in heel Nederland!


Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show heeft voor ieder bedrijfsfeest een geschikte show inclusief DJ & Zanger. Wij verzorgen bedrijfsfeesten in heel Nederland. Bent u dus op zoek naar een ervaren en betaalbare drive-in show of zingende dj voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show aan het juiste adres! Veel bedrijven zagen met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show als hun zanger en feest dj een wens in vervulling gaan en beoordeelde de show dan ook gemiddeld met een 9,4!
 

Voorproefje van de live gezongen nummers op

Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & DJ  Lees echte reviews  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact Veilig boeken ✓ Door heel Nederland!

Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

Party Fotograaf

Tastbare herinneringen aan een supergezellig feest of evenement?
Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

 

‘Foto’s zeggen meer dan duizend woorden’. Het klinkt cliché, maar in veel gevallen is het zeker waar. Wil je de feestavond of evenement door een professionele fotograaf vast laten leggen? Onze Party Fotograaf is ca. 3 uur op uw feest aanwezig.

 

De mooiste foto's worden voor u uitgezocht, uitgesneden en voorzien van een fraai kader. De foto's worden binnen 1 week na het feest in hoge kwaliteit digitaal opgeleverd. 

 

Prijs Party Fotograaf i.c.m.
optreden 
Apollo Mega Drive In Show € 199,- euro


Goede muziek en ‘n leuke sfeer, met de lekkerste hits van toen & nu. Met Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show haalt u een avondje top entertainment in huis!  | DJ Huren - bel 06-23877230


Wat vinden anderen van Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show?


Neofenix - Overijssel

Hoi Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show! Dankjewel voor jullie inzet gisterenmiddag tijdens onze bedrijfsbarbecue. Jullie hebben veel mooie herinneringen teruggebracht. Alleen maar positieve geluiden gehoord van de gasten, bedankt!

 

Lees meer reviews … 

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show voor een spetterend personeelsfeest!