Bedrijfsfeesten & Personeelsfeesten

Zanger en DJ Mister Jukebox

Voor kleine feestjes maar ook voor feesten van 300 personen! 


Muziek tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest? Bij de organisatie van uw bedrijfsfeest is muziek zoeken een leuke maar ook lastige opgave om de juiste muziek te vinden. Belangrijk is dat u muziek huurt waar u graag naar luistert, maar dat het tegelijkertijd muziek is die uw gasten leuk vinden. Vaak is het een veilige keuze om goede allround DJ en /of zanger te boeken. Een goede dj speelt in op het publiek en kan alle genres en muzieksoorten combineren en is daarmee uitermate geschikt als DJ voor personeelsfeest of bedrijfsfeest. 

 

Door het uitgebreide repertoire, bestaande uit hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste hits uit de top 40,  kan Zanger & DJ Mister Jukebox iedereen op uw bedrijfsfeest bekoren en op de dansvloer trekken, van jong tot oud.

 

Met Mister Jukebox kunt u voordelig een bedrijfsfeest, receptie of personeelsfeest organiseren. Wij beschikken over uitstekende apparatuur voor licht en geluid, geschikt voor kleine feestjes maar ook voor feesten van 300 personen. Daarmee toveren wij jullie kantoor of feestlocatie eenvoudig om een tot een ware discotheek. 

 

we bring the music, you bring the people

Zanger & DJ Mister Jukebox:


Is nauw betrokken bij uw bedrijfsfeest

Stemt de muziek af op uw wensen

 Uitsluitend de beste apparatuur

Is stipt, werkt netjes en verzorgd

 Altijd stijlvol gekleed

Treedt op door héél Nederland!

 

 

Wij verzorgen shows in heel Nederland!


Mister Jukebox heeft voor ieder bedrijfsfeest een geschikte show inclusief DJ & Zanger. Wij verzorgen bedrijfsfeesten in heel Nederland. Bent u dus op zoek naar een ervaren en betaalbare drive-in show of zingende dj voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij Mister Jukebox aan het juiste adres! Veel bedrijven zagen met Zanger & DJ Mister Jukebox als hun zanger en feest dj een wens in vervulling gaan en beoordeelde de show dan ook gemiddeld met een 9,4!
 

Wil je alvast een voorproefje van de live gezongen nummers? Dat kan op YouTube.

Voorproefje van de live gezongen nummers? Luister naar Zanger Mister Jukebox op YouTube.
Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


Boekingsinformatie

 

Duur optreden: 5 aanééngesloten uren (verlenging mogelijk)

Aantal personen inclusief crew: 2

Techniek: inclusief A-set geluid & licht

Benodigde ruimte: 4 x 3 meter (clearance / vrije hoogte min. 2.10 mtr.)

Stroom: 1 vrije stroomgroep 16 amp. / 220 volt bij het podium

 

Benodigde opbouwtijd: 90/120 minuten

 Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & Feest DJ  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact  Veilig boeken ✓ Door heel Nederland

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

Goede muziek en ‘n leuke sfeer, met de lekkerste hits van toen & nu. Met Zanger & DJ Mister Jukebox haalt u een avondje top entertainment in huis!  | Zanger en DJ Huren? - bel 06-23877230

Klanten vertellen - reviews

Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Klanten vertellen over Zanger & Feest DJ Mister Jukebox


Neofenix - Overijssel

Hi Mister Jukebox! Dankjewel voor je inzet gisterenmiddag tijdens onze bedrijfsbarbecue. Je hebt veel mooie herinneringen teruggebracht. Alleen maar positieve geluiden gehoord van de gasten, bedankt!

 

Lees meer reviews … 

Zanger & DJ Mister Jukebox voor een spetterend personeelsfeest!