De allerlekkerste hits van toen & nu!

Zanger en DJ Mister Jukebox

Goede muziek, voor elk feest en elke gelegenheid en publiek

Zanger & DJ Mister Jukebox neemt je mee terug in de tijd met de grootste party klassiekers en dance classics, maar ook staan er steevast actuele top 40 hits en de allerbeste meezingers op het programma van o.a. Het Feestteam, Hermes House Band, Stef Ekkel, Django Wagner, André Hazes, Frans Duijts, Snollebollekes, Guus Meeuwis, Jan Smit, Normaal, Gerard Joling en Frans Bauer. Mister Jukebox is super allround en dus de perfecte act voor uw feest of evenement. 

Enorme Muziekcollectie

Wat is leuker dan iemand die met veel plezier op het podium staat en jouw verzoeknummer of jou favoriete nummer speelt? DJ en Zanger Mister Jukebox zingt meer dan 300 Popklassiekers & Feest Hits live en brengt voor iedereen een ander verleden opnieuw tot leven! Proef nog één keer de sfeer en ga terug naar die plek… terug naar die dag… terug naar die ene…

 

Zanger & DJ Mister Jukebox neemt je graag mee op een muzikale reis door de tijd. Zijn brede repertoire en enorme kennis van muziek, zijn fenomenale stemgeluid en ontspannen podium performance, maken van hem een gegarandeerde hit.

DJ inhuren: Alle muziek stijlen en genres. Mister Jukebox beschikt over een enorme selectie feest hits, dansmuziek en meezingers.

Elvis Presley maar ook André Hazes. Rock ’n Roll maar ook Dance & Rap. Disco & Dance Classics maar ook Snollebollekes. 70’s, 80’s en 90’s maar ook gezellige meezingers en de allerbeste Nederlandse hits. Dat is wat wij bedoelen met allround. Voor elk feest en elke gelegenheid en publiek, de juiste sfeer scheppen afgestemd op uw publiek. Als allround feest DJ en Zanger.

Wil je alvast een voorproefje van de live gezongen nummers? Dat kan op YouTube.

Hier kunt u luisteren naar de live gezongen nummers van Mister Jukebox
Referenties, klanten vertellen

Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Klanten vertellen over Mister Jukebox & Apollo Mega Drive-in Show

 

Ineke Van Rumpt-Rutton - Vught 

Goede muziekkeuzes van Mister Jukebox. Draaide geweldige nummers op de juiste momenten en ook nog 'n lekkere stem! Wij hebben de hele avond heerlijk gedanst. Top avond! Dankjewel!

 

Lees meer reviews … 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

Mister Jukebox, met 60's 70's 80's 90's 2000's hits, thuis op elk feest!