De allerlekkerste hits van toen & nu!

Zanger en DJ Mister Jukebox

Goede muziek, voor elk feest en elke gelegenheid en publiek

Zanger & DJ Mister Jukebox neemt je mee terug in de tijd met de grootste party klassiekers en dance classics, maar ook staan er steevast actuele top 40 hits en de allerbeste meezingers op het programma van o.a. Het Feestteam, Hermes House Band, Stef Ekkel, Django Wagner, André Hazes, Frans Duijts, Snollebollekes, Guus Meeuwis, Jan Smit, Normaal, Gerard Joling en Frans Bauer. Mister Jukebox is super allround en dus de perfecte act voor uw feest of evenement. 

 

Enorme Muziekcollectie

Elvis Presley maar ook André Hazes, Rock ’n Roll maar ook Dance & Rap, Dance Classics maar ook Snollebollekes, 70’s, 80’s en 90’s maar ook gezellige meezingers en de allerbeste Nederlandse hits. Dat is wat wij bedoelen met allround. Voor elk feest en elke gelegenheid en publiek, de juiste sfeer scheppen afgestemd op uw publiek. Als allround dj en zanger.

Zanger & DJ Mister Jukebox heeft een jarenlange ervaring in het draaien van muziek in alle stijlen. Voor een personeelsfeest, gezellige borrel, verjaardagsfeest en elk feestelijk evenement is Mister Jukebox een prima keus; met een enorme muziekcollectie variërend van R&B, Latin en Lounge, Disco of Dance, Reggae, Soul en Hollandse pop- en feestmuziek; draait en zingt hij iedere muziekstijl met veel plezier! Een echte Allround Zanger & DJ dus, die zich graag richt op een divers publiek en de daarbij behorende verschillende muziek smaken. Mister Jukebox is een uitstekende keus als entertainment voor je feest of evenement.

 

Ook achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid

Ook voor recepties, borrels of een rustige bruiloft beschikt Mister Jukebox over passende muziek. Achtergrondmuziek waarbij met gemak een gesprek gevoerd kan worden. Achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid. Professioneel en betaalbaar!  

Wil je alvast een voorproefje van de live gezongen nummers? Dat kan op YouTube.

Hier kunt u luisteren naar de live gezongen nummers van Mister Jukebox
Referenties, klanten vertellen

Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Klanten vertellen over Mister Jukebox & Apollo Mega Drive-in Show

 

Ineke Van Rumpt-Rutton - Vught 

Goede muziekkeuzes van Mister Jukebox. Draaide geweldige nummers op de juiste momenten en ook nog 'n lekkere stem! Wij hebben de hele avond heerlijk gedanst. Top avond! Dankjewel!

 

Lees meer reviews … 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

Mister Jukebox, met 60's 70's 80's 90's 2000's hits, thuis op elk feest!