De allerlekkerste hits van toen en nu!

Goede muziek, voor elk feest en elke gelegenheid en publiek

 

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show neemt je mee terug in de tijd met de grootste party klassiekers en dance classics maar ook staan er steevast actuele hits en de allerbeste meezingers op het programma van o.a. Hermes House Band, Stef Ekkel, Django Wagner, André Hazes, Frans Duijts, Snollebollekes, Guus Meeuwis, Jan Smit, Normaal en Frans Bauer. Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show is super allround en dus de perfecte act voor uw feest of evenement. 

 

Enorme Muziekcollectie

 

Elvis Presley maar ook André Hazes, Rock ’n Roll maar ook Dance & Rap, Dance Classics maar ook Snollebollekes, 70’s, 80’s en 90’s maar ook gezellige meezingers en de allerbeste Nederlandse hits. Dat is wat wij bedoelen met allround. Voor elk feest en elke gelegenheid en publiek, de juiste sfeer scheppen afgestemd op uw publiek. Als allround dj en zanger.

De Dj's van Apollo Mega Drive In Show hebben een jarenlange ervaring in het draaien van muziek in alle stijlen. Voor een personeelsfeest, gezellige borrel, verjaardagsfeest en elk feestelijk evenement is Apollo Mega Drive In Show een prima keus; met een enorme muziekcollectie variërend van R&B, Latin en Lounge, Disco of Dance, Reggae, Soul en Hollandse pop- en feestmuziek; draaien zij iedere muziekstijl met veel plezier! Een echte Allround Show dus, die zich graag richt op een divers publiek en de daarbij behorende verschillende muziek smaken. Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show is een uitstekende keus als entertainment voor je feest of evenement.

 

Ook achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid

 

Ook voor recepties, borrels of een rustige bruiloft beschikt Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show over passende muziek. Achtergrondmuziek waarbij met gemak een gesprek gevoerd kan worden. Achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid. Professioneel en betaalbaar!  

Voorproefje van de live gezongen nummers op

Wat vinden anderen van Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show?

 

Ineke Van Rumpt-Rutton - Vught 

Goede muziekkeuzes van Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show. Draaide geweldige nummers op de juiste momenten en ook nog 'n lekkere stem! Wij hebben de hele avond heerlijk gedanst. Top avond! Dankjewel!

 

Lees meer reviews … 

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show, met 60's 70's 80's 90's 2000's hits, thuis op elk feest!