Senioren Shows

Liedjes voor de jeugd van vroeger - Shows v.a. € 395,- euro


Bij Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show boek je ook de leukste Senioren Shows. Het is mogelijk om een heel leuk compleet verzorgd senioren programma in te huren dat bol staat van nostalgie. Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show trakteren het publiek op hoofdzakelijk Nederlands- en Engelstalige evergreens. Liedjes voor de jeugd van vroeger en liedjes die iedereen kent. In een prachtig samengesteld programma van 1,5 uur, onderbroken door een korte pauze, passeren de mooiste luisterliedjes, evergreens en de gezelligste meezingers de revue in deze gezellige Senioren Show.  

 

Kwis & Muziek voor Senioren (Feest der Herkenning!)

Muziek ontspant en brengt herinneringen boven. Tijdens dit programma wordt ook een leuke kwis gebracht. Bij ‘Raad het Plaatje’ worden fragmenten van diverse liedjes van vroeger ten gehore gebracht, waarvan de senioren dan mogen raden wat de titel van het liedje is en door welke artiest dit werd gezongen. Uiteraard ontvangen de winnaars van deze muziekquiz een leuke attentie.  


Apollo Mega Drive In Show Senioren Shows

Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show trakteren het publiek op hoofdzakelijk Nederlands- en Engelstalige evergreens. Liedjes voor de jeugd van vroeger en liedjes die iedereen kent. Live muziek, activiteiten en entertainment speciaal voor senioren en ook een bijzonder optreden voor dementerende ouderen. Zeer geschikt voor o.a. verzorgingshuizen, woonzorgcentra, bejaardenhuizen, verpleeghuizen, zorginstellingen etc. 


Liedjes die iedereen kent
Het gevarieerde seniorenprogramma met een breed aanbod aan liedjes zorgt voor een groot feest onder de bezoekers. Tijdens het gezellige optreden luistert u naar liedjes van onder andere Elvis Presley, Roy Orbison, Gerard Cox, Andre Hazes, Rob De Nijs, Johnny Cash, Charlie Rich, Dean Martin, Henk Wijngaard, Guus Meeuwis, The Beatles en Trini Lopez horen ook bij de favorieten. Gewoon de leukste muziekoptredens voor ouderen!

 

Op speciaal verzoek

In de pauze kunnen bewoners zelf het vervolg van het programma samenstellen. Op de menukaart schrijven ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Leuke optredens, amusement en entertainment voor ouderen, maar ook de de mooiste en herkenbare muziek voor ouderen met dementie.


Wilt u informatie over de Senioren Shows van Mister Jukebox & 
Apollo Mega Drive In Show, neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.  

Wat vinden anderen van Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show?

Ruud - Venray 

 Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show heeft een zeer gevarieerd muziekaanbod en kunnen makkelijk op wensen inspelen zodat het voor een ieder een geslaagde avond wordt.

Lees meer reviews … 

Liedjes voor de jeugd van vroeger. Bij Mister Jukebox & Apollo Mega Drive In Show boek je de leukste senioren shows!