Verjaardagen

Zanger en DJ Mister Jukebox

Jij mag kiezen, want het is jou feestje!

 

Is uw verjaardag bijna in zicht en wilt u dit op een leuke en gezellige manier vieren? Zanger & DJ Mister Jukebox maakt van uw verjaardag een spetterend dans- en meezing feest! Organiseer je je 16e, 21e, 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag? Organiseer je het zelf of samen met een vriend of vriendin? Bouw je het feest in de tuin of huur je een feestzaal? Wij vieren het graag met u mee op elke locatie in Nederland en we bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor een feest dat alle verwachtingen overtreft!


Met een klantbeoordeling van 9,4 bent u in elk geval verzekerd van een gezellige show voor uw verjaardagsfeest. Succes gegarandeerd met een allround zanger en dj in één (live optredens en het draaien als dj worden afgewisseld). Nederlandstalig of de allergrootste pop hits? Dance-classics of gezellige Hollandse meezingers? Of gewoon een mix van alles? Jij mag kiezen, want het is jou feestje! 

 

we bring the music, you bring the people

Maak het speciaal & vier het groots!

Maak van je verjaardagsfeest ook meteen een onvergetelijk feest met al jouw lievelingsnummers! Verzoeknummers zijn geen enkele probleem bij Mister Jukebox en wij denken graag met u mee over het thema en de juiste sfeer. Van sweet 16 tot sweet 60, 70, 80 of 90! Alles kan en alles mag, dus maak het speciaal & vier het groots. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte, zodat ook uw verjaardagsfeest onvergetelijk wordt!  

 

Zanger & DJ Mister Jukebox:


Is nauw betrokken bij uw verjaardagsfeest

Stemt de muziek af op uw wensen

 Uitsluitend de beste apparatuur

Is stipt, werkt netjes en verzorgd

 Altijd stijlvol gekleed

Treedt op door héél Nederland!

 

Wij verzorgen shows in heel Nederland!

Mister Jukebox heeft voor elk verjaardagsfeest een geschikte show inclusief DJ & Zanger. Wij verzorgen shows in heel Nederland. Bent u dus op zoek naar een ervaren en betaalbare drive-in show of zingende dj voor uw feest? Dan bent u bij Mister Jukebox aan het juiste adres! Veel jarigen zagen met Zanger & DJ Mister Jukebox als hun zanger & feest dj een wens in vervulling gaan en beoordeelde de show dan ook gemiddeld met een 9,4!

Wil je alvast een voorproefje van de live gezongen nummers? Dat kan op YouTube.

Luisteren naar Zanger Mister Jukebox op YouTube
Wat kunt u van ons verwachten?

Om het optreden vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het feest, tijdens het feest en na het feest.

Voorafgaand aan het feest

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en een wensenlijst en 1 week voorafgaand aan het feest nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken en doen wij een locatie check.

 

Tijdens het feest

 

 Voor het opbouwen van de show en de apparatuur zijn wij ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig.

 

 15 minuten voorafgaand aan het optreden zijn wij speelklaar. 

 

 De afbouw duurt ongeveer 1 uur.

 

 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem, zolang ze maar in de stijl van het feest passen.

 

Na het feest

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


Boekingsinformatie

 

Duur optreden: 5 aanééngesloten uren (verlenging mogelijk)

Aantal personen inclusief crew: 2

Techniek: inclusief A-set geluid & licht

Benodigde ruimte: 4 x 3 meter (clearance / vrije hoogte min. 2.10 mtr.)

Stroom: 1 vrije stroomgroep 16 amp. / 220 volt bij het podium

 

Benodigde opbouwtijd: 90/120 minuten

 Ruim 20 jaar ervaring  Zanger & Feest DJ  100% feestgarantie 
 Verzoeknummers zijn geen enkel probleem  Direct contact  Veilig boeken ✓ Door heel Nederland

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

Goede muziek en ‘n leuke sfeer, met de lekkerste hits van toen & nu. Met Zanger & DJ Mister Jukebox haalt u een avondje top entertainment in huis!  | DJ Huren - bel 06-23877230

Klanten vertellen

Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Referenties Zanger Mister Jukebox & Apollo Mega Drive-in Show


Johannes de Louw
 - Tilburg 

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is sfeer te creëren en dat steeds op de juiste momenten vast te houden. Wij hadden Mister Jukebox op aanraden van een goede vriend uit de entertainment wereld geboekt. Het was geweldig zonder te overheersen! Door de juiste momenten te pakken heb jullie zowel ons als onze gasten een geweldige avond weten te bezorgen!

 

Lees meer reviews … 

Van sweet 16 tot sweet 60, 70, 80 of 90! Alles kan en alles mag, dus maak het speciaal & vier het groots!